Hrvatski English Deutsch Česky Spain

,


Povežite se s nama putem usluge FacebookGoogle Maps ili nam jednostavno napišite da se slažete da vam se e-mailom povremeno javimo 1-2 puta godišnje. Na taj način možemo vas podsjetiti na naše postojanje i možda vam poslati promotivnu ponudu :) 


Nudimo vam povoljnu cijenu i kvalitet u simpatičnim apartmanima, ugodnu domaću atmosferu, blizinu mora s pogledom. Smještaj je udoban i blizu centra, a ipak izoliran od buke. Svi apartmani su s klimom, Wi-Fi i uključenim taksama - bez skrivenih troškova. Nudimo roštilj u dvorištu, s alatom... Opušteno druženje za stolovima u hladovini stabala naranče i limuna. 


Na ovim stranicama lako odaberite vaš smještaj, provjerite dostupnost i napravite rezervaciju u direktnom kontaktu. Pri dolasku ćete nas jednostavno pronaći. Obitelj Borić u Podgori turizmom se bavi od davne 1970. godine, već tri generacije. Na našoj strani su tradicija i iskustvo. Našu ponudu ćemo maksimalno prilagoditi vašim potrebama. Pošaljite upit! Naši najčešći gosti su obitelji s djecom i parovi. I zato nam se gosti uvijek vraćaju, nama i Podgori. Eto dobrih razloga da nas i vi posjetite! Dođite, parkirajte vaš auto i odmorite se!   

       

Dakle, tražite i želite bukirati apartman? Sve u svemu, na ovim web stranicama možete naći slijedeće: Hrvatska Dalmacija - Makarska Rivijera - smještaj Podgora, cjenovno dostupni i pristupačni, kvalitetni privatni apartmani uz more za iznajmljivanje, smještaj s pogledom na more. Naći ćete stan u Podgori, saznajte turističke informacije o Podgori, potražite neke zanimljive informacije o Hrvatskoj. Nađite kvalitetan smještaj, i prilagodite smještaj za svoje potrebe. Imamo veliki izbor simpatičnih, lijepih privatnih apartmana, koji se lako mogu kombinirati, u istoj kući, u Podgori tj. kod istog, prijateljski raspoloženog domaćina. Nudimo 6 apsolutno različitih stanova/apartmana u Podgori na jednom mjestu! Otkrijte najljepše šljunčano - pješčane plaže, otkrijte Podgoru, biser Jadranskog mora! Pitajte sve što vas zanima, pošaljite upit, i na kraju - rezervirajte svoje apartmane za odmor! 

:)   :)   :)